Bel
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • (Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • max.10 min(Credits 100 cpm)
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • (Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • max.10 min(Credits 100 cpm)

Laat het negatieve achter u.

Gepubliceerd op 14-12-2014 om 10:48:08, laatst gewijzigd op 01-01-2019 om 12:19:50. Dit artikel is 6382 maal gelezen...
Door: Astropoort Online

Aan zaken en gedachten uit het verleden kunnen we niets veranderen, omdat het verleden enkel in onze gedachte bestaat. Beter is het om negatieve gedachten los te laten waardoor dit niet uw dagelijks leven negatief beïnvloeden.

 

Afbeelding bij nieuwsbericht

Mediumportaal geeft in samenwerking met Astropoort Online u hierbij wat tips; Stop met het constant beleven van zaken uit het verleden, probeer u te focussen op het heden en weet dat komend uit het verleden wij allen op weg zijn naar de toekomst, uw toekomst verandert. Deze stelling geldt voor ons allemaal, maar helaas kunnen velen het verleden niet loslaten en staat het de toekomst in de weg, want onze gedachte brengt meer tijd door in het verleden dan in het heden. Dat is fijn als u een mooie herinnering heeft aan bijvoorbeeld een vakantie, waardoor een koude en regenachtige zaterdag plots leuker lijkt, maar...

Herkent u zich in één van de volgende gedachten; Had ik mijn studie maar afgemaakt? Waarom was mijn vader altijd zo kritisch naar mij? Had ik mijn ex maar nooit laten gaan? Ik was gelukkiger geweest als ik toen mijn best had gedaan? Wat bezielde haar een jaar geleden om daar ruzie over te maken? Wat gaat u doen als de herinnering aan het verleden niet leuk is?

Kunt u zelf uw toekomst veranderen? Jazeker, want vanaf nu gaat u overwogen beslissingen nemen, waarbij de juiste keuze een beter resultaat geeft. Dit verandert uw gedachte vanuit het verleden misschien niet direct, maar het voorkomt dat negatieve gedachten zich gaan herhalen en u, uw beslissing om dit nu te doen uw toekomst verandert.

Beleef het en leef nu! Onze en ook uw toekomst blijft een verlengstuk uit het verleden als u dezelfde keuzes blijft maken. Gooi wat op uw hart drukt weg. Denk er niet meer aan. Het is ballast die er voor zorgt dat u stil blijft staan. Laat het verleden los en laat het waar het thuis hoort. Wees bewust van het nu, het gaat niet om de gedachte vanwaar het komt, het gaat om de gedachten waar u naartoe wilt gaan.

Met andere woorden; Weet wat u wilt en waar u naar toe gaat. Stop met peinzen en ga positief denken. Weet dat negatief denken stress en zorgen geeft. Ontspan en geniet van het leven. Laat stress los en voel u gelukkiger door positief te denken, en weet dat Astropoort consulenten u online daarbij helpen.

Astropoort Online Consulenten helpen u aan antwoord en inzicht. Bel uit NL naar 0909-0506 en uit BE 0907-07383. U wilt zien wie van onze consulenten beschikbaar is?

www.astropoort.nl - www.astropoort-online.nl www.helderziendelive.com - www.helderziendeportaal.com