Bel
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • (Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • max.10 min(Credits 100 cpm)
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • (Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • max.10 min(Credits 100 cpm)

Wat zijn de verschillen binnen het mediumschap?

Gepubliceerd op 07-03-2012 om 19:25:34, laatst gewijzigd op 01-01-2019 om 12:46:09. Dit artikel is 6529 maal gelezen...
Door: Astropoort Online

Regelmatig vragen klanten aan Astropoort Online medewerkers wat de verschillen zijn tussen de Paragnost, het Medium en het Trance Medium?

 

Afbeelding bij nieuwsbericht

Wat u eerst moet weten!

Astropoort Online werkt samen met ervaren en zuivere Paragnosten, Mediums en Trance Mediums die gezamenlijk meerdere disciplines binnen het parapsychologische en paranormale en spirituele spectrum beheersen en vanuit het hart openstaan om mensen te helpen, ongeacht afkomst, religie of cultuur.

Wij zijn trots op onze medewerkers en spirituele hulpverleners en daarom geven graag gehoor op de vraag wat de verschillen zijn tussen De Paragnost, Het Medium en Het Trance Medium. Binnen de Parapsychologie wordt de aanduiding Medium over het algemeen gebruikt voor alles wat met Paranormaal (‘anders dan het normale’) wordt aangeduid.

Zo spreekt men van mediamieke begaafdheden waar het zaken betreft als telepathie, heldervoelendheid, helderziendheid, helderwetendheid, helderhorendheid, helderruikendheid, instinct en zo voort. Zeker is het dat alle genoemde mediumschappen één of meerdere gaven kunnen bezitten die over het algemeen verschillend van elkaar kunnen zijn, en waarbij het Zesde Zintuig, Intuïtie of Instinct, logisch verklaard kan worden, met daarbij de wetenschap dat ieder mens de mogelijkheid in zich heeft om een gave te ontwikkelen.

 De Paragnost; Het woord paragnost betekent bijzonder buitenzintuiglijke waarnemer(ster). Dit betekent dat een paragnost meer kan waarnemen dan een elk ander normaal mens. De Paragnost maakt verbinding via haar of zijn Zesde Zintuig, Intuïtie en Instinct, maar is net als ieder ander mens verschillend in zijn of haar gevoeligheid. Een Paragnost zal naast het hooggevoelig zijn ook moeten beschikken over andere spirituele vaardigheden als helderziendheid, heldervoelendheid, helderhorendheid, helderwetendheid of helderruikendheid. Het is hierdoor begrijpelijk dat niet alle Mediums, Paragnost of Medium genoemd kunnen worden.

Het Medium; Een Medium is een Paragnost die naast alle spirituele vaardigheden ook een extra gevoelige voeler heeft ontwikkeld, waarmee het medium, verder dan tijd, ruimte, oorzaak, gevolg en oplossingen kan kijken. Over het algemeen komt het hier op neer dat het medium door middel van het richten van zijn of haar bewustzijn op een geestelijke wereld, zich opent voor invloeden uit die wereld. Een medium ontvangt dus boodschappen tijdens het gesprek of reading. Dit kunnen elementen, hogere of lagere geesten of zelfs de mensen zelf zijn. In het laatste geval straalt iemand die een medium bezoekt zijn of haar gedachten en emoties zo sterk uit dat het medium in staat is ze op te pikken.

Het Trance  Medium; Een Trance Medium heeft de gave in een trance situatie contact te leggen met een andere gevoelige frequentie, energie of dimensie. Een Trance Medium kan naast die extra gevoelige frequentie ook al de vaardigheden als hooggevoeligheid, helderziendheid, heldervoelendheid, helderwetendheid, helderruikendheid, helderhorendheid bezitten en energetisch helend werk verrichten. Trance Mediums kunnen heel veel details in een persoonlijke reading aan u prijsgeven en u het werkelijke bewijs leveren van het contact aan Gene Zijde. Anders gezegd een Trance Medium is een persoon die zichzelf in een trance kan brengen waarbij de geesten van overledenen via het lichaam van het trance medium, boodschappen doorgeven. Overledenen kunnen en willen vaak contact maken met het Trans Medium omdat deze de unieke energie frequentie opvangen en enkel vanuit onbaatzuchtige liefde communiceren met hun achtergebleven geliefde op onze aarde.

U kunt onze medewerkers bereiken door te bellen naar 0909-0506 gevolgd door het boxnummer van de consulent van uw keuze. Vanuit Belgie belt u naar 0907-07383 gevolgd door het boxnummer van de consulent van uw keuze.

U wilt zien wie van onze medewerkers ter beschikking staat? Klik op één van de volgende linken www.astropoort.nl, www.astropoort-online.nl

© Astropoort Online - maart 2012